Nejnovější recenze ze sekce Rybářské vlasce
Asso Ultra Low Stretch clear 300 m 0,16 mm 4,6 kg
Oťas
Přidáno: 8. března 2024
(naposledy upraveno 8. března 2024)
Zakoupeno v Parys.cz - Rybářský Ráj
- Ok
za tu cenu zatim superdobrý
Dobře maskuje
- Zatím neodzkoušeno
- Kvalitní vlasec s dobrou viditelnost
- V dobré cínové relaci
- Cena odpovídal kvalitě
- Trosku horší než neon
Dobra cenová relace námot na cívce horší kvality o něco horší tah v uzlu horší balení než neon nicméně odpovídá prodejní ceně. Při silnějším průměru by neměl být problém. Spokojenost na 80%.
OK
Vlasec který používám řadu let. Za 50 let rybolovu jsem používal mnohé značky vlasů, počínaje Leskou před 50 lety se technologie výroby podstatně zkvalitnila a dnes je to kvalita.
- Velmi nizka nosnost
Po jednom chytani musel jit do popelnice, prumer 0,28 utrhne kazdej kapr pres 40 cm kdyz nemate povolenou brzdu na volno. Prijde mi jako by byl v nekterych mistech oslabeny nebo narušený. Za mě naprosto nepoužitelný vlasec s nulovou nosností. Rozhodně se vyplati připlatit a koupit něco kvalitnějšího.
- Perfektní
- Drží jak hrom
No Katran já Katran super za mě 100%
dle mych zkusenosti je to zarucena kvalita
Chytal jsem na ně loni a líbí se mi na nich jejich žíhané maskování.
ješté není vyskoušeno
- Nesedí metry
Na obalu napsáno 1200m a podle mého úsudku je tam 600m jinak si to nedokážu vysvětlit. Měl vyjít na tři navijáky po 400m a vyšel na 1 a 0,5 byl jsem naštvanýpodle všeho obal lže.
Maximální spokojenost
bezpaměťový reflexní monofilní vlasec s vysokou uzlovou pevností a oděru vzdorností vhodný i na vyvážku, za velice přijatelnou cenu ve velkém návinu. Používám ho již několik let a maximální spokojenost.
- Drží v uzlech, chytání na řece kapry 90 a vše v pohodě.Za mě za rozumnou cenu kvalitní vlasec.
- Parametry odpovídají inzerci .
- Odpovídá popisu
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »